escull idioma

Música

Teatre i Dansa

Festivals i Programes

Exposicions

Visites guiades

Museus i monuments

Altres

Màgia

Desembre 2016

Mi-te’ls i Don Simón i Telefunken

Sala Zero

Carrer de Sant Magí, 12, 43004 Tarragona, España

 - (veure mapa)

Mi-te’ls i Don Simón i Telefunken obren aquest divendres un intens 2013 musical a la Sala Zero
Les dues emblemàtiques bandes tarragonines actuaran en el marc del cicle de concerts locals Km. Zero, que cada mes apropa a la sala dues bandes rellevants del territori Tarragona, 10 de gener de 2013. La principal sala de concerts de Tarragona encara l’any 2013 amb una atractiva programació que portarà a la ciutat rellevants propostes musicals per a tots els gustos. Aquestes arrenquen demà divendres amb l’esperada actuació de dues de les formacions tarragonines més emblemàtiques: Mi-te’ls i Don Simón y Telefunken. Els primers, liderats pel carismàtic Berna Rios, porten dos anys actuant esporàdicament en diversos esdeveniments, després d’un llarg període de silenci. Són cada cop més les veus que esperen poder escoltar ben aviat nou material d’un grup clau per a entendre el trànsit dels 80 als 90 a Tarragona. Per la seva banda, Don Simón i Telefunken oferiran a la Zero un concert molt especial, tot incloent noves cançons i esdevenint l’últim abans que els seus components emprenguin una gira europea d’un any amb un projecte teatral paral·lel.
Ambdues actuacions formen part del cicle de concerts Km.Zero, que cada mes porta a l’escenari de la Sala Zero dues bandes rellevants de la demarcació de Tarragona, i en virtut del qual el públic ja ha pogut gaudir de Los Glosters, Islandia Nunca Quema, Mürmur, Mighty Toxic Boy, Albert Jordà i Gran Gallina.Grans noms per aquest hivern i primavera El concert de demà és el primer d’una intensa sèrie que portarà a la Zero grans noms dels diferents estils que s’acostumen a programar a la sala. D’aquesta manera, ben aviat es podrà gaudir del millor indie amb formacions com Pony Bravo, Neuman o Estereotypo, del rock and roll dels britànics The Brew, del metal d’Angelus Apatrida o els locals Between The Frost, el mestissatge dels sevillans O’Funkillo o Pirat’s Soundsistema, l’electrònica dels barcelonins The Suicide of Western Culture o el pop d’una de les grans referències de l’escena mod estatal de tots els temps, els també barcelonins Brighton 64, que iniciaran a la Sala Zero la gira estatal de presentació del seu nou disc ‘Esta vez va en serio’, després d’haver passat 20 anys de silenci discogràfic. La llista de concerts rellevants s’ampliarà pròximament amb nous noms a afegir a la programació dels propers mesos.
La Sala Zero va tornar a obrir les seves portes el passat mes d’octubre, després de produir-se el relleu en la seva direcció, si bé amb la missió de continuar erigint-se en la sala de concerts de referència al Sud de Catalunya.
Més info: info@salazero.com / www.salazero.com

Preu: 6€

Fes-ho córrer

fes la teva

cerca

TEXT.

CATEGORIA.

POBLACIÓ.

data INICI.

data FI.

Cercar

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2011 Agenda TarracoRomana - L'ús d'aquesta web significa que estàs d'acord amb els termes d'ús